Københavns Vagtservice ApS – Vagtfirma i København

Vagtfirma København – Vagtselskab København – Vagtfirmaer København

Københavns Vagtservice ApS leverer sikkerhedsvagter til hele Storkøbenhavn, Amager og Frederiksberg området.

Vi leverer både fastvagt og patruljevagtløsninger. Vi leverer f.eks. både vagter til byggepladser, ambassader, retsbygninger, jobcentre, rådhuse, butikker, shoppingcentre, bosteder, psykiatriske afdelinger, til firmafester og meget mere.

Fastvagten er på stedet hele tiden i et fast tidsrum, og varetager sikkerheden. F.eks. adgangskontrol af besøgende og opsyn med virksomhedens område.

Hvis I ikke har brug for en fastvagt, fordi I kun skal have foretaget en lukkerunde, alarmpatrulje kørsel hvis tyverialarmen går i gang om natten eller lign. så kan I benytte vores patruljeafdeling som kører rundt i København hver aften og nat, og fører tilsyn med de virksomheder som er kunder i vores vagtfirma. Vagten fra patruljeafdelingen sikrer sig at alle døre og vinduer er lukket og låst, at kaffemaskiner og lys er slukket og at ingen uvedkommende befinder sig på virksomhedens / institutionens område når man går sin runde og fører opsyn med stedet. Hvis det er tilfældet vil uvedkommende blive bortvist eller politianmeldt for ulovlig indtrængen.

Vi kan også levere kameraer og indendørs/udendørs alarmsensorer som registrerer bevægelse og sender en alarm til vores vagtcentral. Vagtcentralen vil herefter gå ind på kameraet og se hvad der foregår på stedet. Hvis der er tale om en fejl (dyr, blæst som rusker i et træ el. lign.) vil vagtcentral assistenten ikke gøre mere, men hvis der befinder sig uvedkommende på virksomhedens / institutionens område så vil vi sende en vagt eller politi til stedet.

Kontakt os for information om priser og responstider

Telefon: 20 66 03 06
Mail: info@kvagt.dk