Om os – det lokale vagtfirma i København

Københavns Vagtservice ApS er et 100% danskejet vagtfirma med base i København. Vi tilbyder lokal vagtservice i hele Københavnsområdet og omegn, vi er desuden totalleverandør indenfor vagt, alarm og sikring.

Firmaet drives af erfarne vagter med minimum 15 års erfaring, hvilket sikrer en høj kvalitet og gnidningsfri opgaveløsning.

Vi tilbyder leveringsgaranti på alle opgaver. Hvilket betyder at du som kunde aldrig vil opleve at vi melder afbud til en opgave.

Vores fokus ligger på opgaver for virksomheder og kommuner, vi servicerer ikke privatkunder og leverer ikke dørmænd til diskoteker. Vores vagter har en særlig profil målrettet erhvervs- og kommunekunder. Hvilket betyder at vi altid reagerer roligt og velovervejet, med vores kunders renommé og sikkerhed for øje.

Alle vores medarbejdere er vagtuddannet, har ren straffeattest og er sikkerhedsgodkendt. Du kan derfor stole på os og vores medarbejdere.

Vi leverer vagtydelser til følgende byer: København, Frederiksberg, Vanløse, Hellerup, Rødovre, Brønshøj, Glostrup, Skovlunde, Hellerup, Albertslund, Herlev, Brøndby, Amager og Gentofte.

Vores firmalogo er udarbejdet og designet af Dansk Designrum.

Kontakt Københavns Vagtservice ApS: (Vagtfirma København)

Telefon 24 20 11 01.
Mail: info@kvagt.dk